TQVM

Hampir dua bulan blog duacongkak menyepi, harap maaf kepada semua pengunjung kerana telah sekian lama tidak muatkan bahan bahan koleksi terbaru.  apa boleh buat selagi PC belum siap dibaiki bermakna lambatlah untuk duacongkak tampilkan koleksi koleksi yang ada dalam simpanan sebagai rujukan atau tatapan bersama.

Kerosakan yang berlaku pada hard disk dan telah pun dihantar untuk dibaiki kerana kebetulan masih dalam jaminan. Apa bila sudah siap nanti duacongkak akan sambung semula dengan keluaran keluaran koleksi yang ada buat tatapan. Hari ini sengaja di tulis dalam blog ini semata mata ingin ucapkan berbanyak banyak terima kasih kepada mereka yang masih berkunjung. Tidak sangka dalam tempuh dua tahun kini kunjungan sudah menjangkau angka 49,991 pada jam 1.43 pg 1/3/2012. Ini membuatkan duacongkak bersemangat untuk meneruskan penulisan dalam blog setelah segala kesulitan dapat diatasi…Insyaallah…

Advertisements

4 Comments

  1. Salam duacongkak,
    Biasanya barang2 dalam jaminan begini kalau tidak selalu bertanya kabar, lambat sikit prosesnya!…Apapun harap duacongkak bersabar dan sementara menunggu komputer siap boleh la buat persiapan foto syiling2 error yg terbaikkk..
    Terima kasih banyak2 duacongkak…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s