Gelas (Pepsi Cola)

HAVE A PEPSI DAY

 

Gelas Pepsi Cola dengan lima tulisan HAVE A PEPSI DAY dalam dua warna berselang, merah dan biru. Ianya dicetak pada satu bahagian sahaja.

 

Pada gambar bahagian kedua tanpa cetakan dan dapat lihat logo dan tulisan dalam keadaan terbalik. Gelas ini diperolehi semasa pergi ke Rengit Batu Pahat bersama keluarga. Tak ada niat pun nak dapatkan barang begini, tapi bila dah jumpa tak kan nak biar saja. Belek belek dan tenguk barang pun masih baik lagi…sambar je laa…

Apa pun simpannnnn…dulu.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s