” RALAT “

 

 Salam sejahtera kepada semua rakan rakan blog dan mereka yang bertandang.

 

Untuk seketika ini duacongkak terpaksa stop dulu kiriman dan info dalam blog. Ini disebabkan komputer dirumah mengalami kerosakan dan merajuk. Inilah padahnya asyik keluarkan berkaitan duit cacat/error/rare hinggakan bawa penyakit kepada komputer. Ketika ini komputer sedang dibaiki dan terpaksalah duacongkak bercuti.

Bukan saja bercuti post suntingan, malah…duacongkak juga tidak dapat melawat atau blogwalking…almaklumlah, patah kaki kena pakai tongkat, jalan pula terlompat lompat, nak cepat dah jadi lambat, tak payah sapa sapa dok hambat, memang dah tak larat…nasib baik tak kerumun dek lalat…boleh jadi berulat.

Harap harap blog duacongkak tidak berkulat, jangan sampai ralat, banyak lagi khazanah hendak dimuat, Pergilah baiki cepat cepat…boleh post sampai padat, takut nanti hilang peminat.

Janji nak tunjuk note lima puluh, yang RARE bukan main main tapi sungguh sungguh, belum pernah keluar lagi bersuluh, duacongkak sendiri pun mengeluh, sayang teramat dan selalu disentuh, sebelum tidur dan sesudah subuh. Bila keluar nanti boleh la bertaruh, bukan berjudi dan bukan nak gaduh, bukan buat sendiri dan bukan disepuh.. Betul betul special Note Lima Puluh.

Mungkin SATU mungkin banyak, buat masa ni belum pernah nampak, bila keluar nanti pasti gempaq, jauh dekat kita boleh dengaq, komen baik baik jangan hingaq, Takut nanti si Azri dan Prof yang sambaq, depa pandai buat duit jangan pulak ketaq, duacongkak berharap semua bersabaq, note 50 pasti keluaq, bila komputer sudah sedaq.

Din rambung bekok my koleksi,

Blurguyz sabri nazri antik,

Error dan Rare sudah serasi,

Berkali kali pandang tetap cantik.

Zam kuya syifa hanapi, simisteri pula jangan dilupa, note 50 bukan serapah jampi, special kerana tidak pernah jumpa.

Bersabar semua rakan rakan…. 

blog cuti sat,,,

 

Advertisements

6 Comments

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s