Myu_Chii dan bola…

 

FU…Yooo…besar betul bola ni….macam mana Myu_Chii nak main ni…

Miiuuu…

Ish…Ish…

 Myu_Chii nak main bola ker…??

Miuuu…

Atau nak tengok world cup 2010…??

Miuuu…

Hehe….Bola ni bukan untuk wold cup la…Myu_Chii…Bola ni untuk EUFA Euro 2004 Portugal Special edition khas untuk buat koleksi…

Mari kita tengok kalau tak percaya…

Miuuuu….!!!

EUFA Euro 2004

 Bola buatan Negara China…untuk Coca Cola..anjur UEFA Euro 2004 Portugal.

keratan logo
Keratan peringatan

 Haaa…Myu_Chii..dah puas hati belum…?

Miuuuu…..

 

2 Comments

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s